Endelig seier igjen for Vaulen G99!
(05.10.12) Etter tre strake tap på rappen var det duket for hjemmekamp mot Mastra. Vi var veldig revansjesugne og var enige om å gå ut i hundre fra start. Men igjen stod gutta litt med luen i hånden og lot Mastra score det første målet samt ha initiativet i kampen.
Vi slet med presshøyde samt pasningspillet vårt og det var fullt fortjent at Mastra gikk til pause med en 0-1 ledelse.
I pausen ble vi enige om å presse Mastra høyere samt spille enklere pasninger til hverandre. Dette ga umiddelbart resultat da vår toppscorer Idar R. Randeberg utlignet til 1-1 etter kun få minutter av andre omgang. Jubelen hadde ikke før lagt seg før også en annen 2000-modell ønsket å presentere seg. Debutant for anledningen, Erlend H. Sjøen, klinte lite godt et innlegg direkte i mål, og dermed var vi plutselig i ledelsen med 2-1.
Resten av kampen hadde vi forholdsvis god kontroll på, og sluttresultatet ble tilslutt 4-2 etter ytterlige scoringer av Ramy Knutsen og Endre Jensen.