MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Idar får med seg vårsesongen
(07.02.21) Idar Røed Randeberg er tilbake i Vaulen etter å ha vært i militæret siden august 2019. Så får vi håpe han rekker å spille noen kamper før han til høsten skal studere i Trondheim. Idar er nemlig for gammel til å spille U20-fotball om koronatiltakene blir videreført.

I 2019 ble Idar klubbens yngste kaptein siden Espen Klette bar kapteinsbindet gjennom 2008-sesongen. Tross sin unge alder står stopperen med 51 A-kamper og 4 mål for A-laget.Idar er et ekte vaulenprodukt som gikk gradene i klubben. Som femtenåring spilte han for samarbeidslaget med SIF og det var for dem han fikk sin seniordebut kun 15 år og 7 dager gammel.

Stortalentet var også lånespiller i Viking hvor han spilte i nasjonal serie. I 2017 prøvde han seg i Sandnes Ulf G19 Elite før han var tilbake i Vaulen med A-laget i 2018.

Hans tre år yngre bror, Matthias Røed Randeberg, spiller forøvrig nå i Sandnes Ulf.

Idar tjenestegjorde i Nord-Norge. Les den syke saken om da han fant en Vaulen-drakt på Fretex Bodø her!

Militærgutta fra Vaulen
Mange av A-lagets spillere har vært i militæret de siste par årene. 2000-modellene Sisco Mick og Erlend Høllen Sjøen returnerte tilbake i høst og fikk kamper for U20-laget.

Amund Belaska og Casper Tjøstheim har vært i militæret siden i fjor høst, her håper man at begge to er tilbake til høstsesongen.
Endre Lien, Gabriel Økland Retallack og Tobias Fosse Ekeland reiste inn senere og skal slite med å rekke kamper i 2021.

Av annet nytt er også Mohammed Dawud og Matheus Do Carmo Svela borte fra dem som deltok for U20-laget i høst. Mohammed vet vi jo bare spilte for Vaulen for å få kamptilbud da Suldal ikke hadde noe annet tilbud enn nedstengt seniorfotball.

HAR GITT SEG: Mohammed Dawud spilte for U20-laget i høst.

Det er store forandringer i A-stallen foran denne sesongen. Som vi har skrevet tidligere er også Mikkel Kvinnesland, Thomas Monsen Haugland, Eirik Haglund og Daniel Karimirozbehani borte. John Herman Ås skal nå spille for B-laget.