MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Se troppen mot Voll
(06.03.13) Vaulen spiller cupkamp mot Voll på Klepp kunstgress torsdag klokken 20.00.
"Det blir en spennende kamp. Jeg føler vi har noe på gang. Det er en bra energi i gruppen om dagen," forteller trener Kjetil Hundhammer.
Mot Brodd viste strandguttene en enorm glød, kan man få opp den samme tenningen mot mer ukjente Voll? "Ja, det blir utfordringen. Dog tror jeg ikke det blir et problem med denne gjengen. De fikk klar beskjed mot Lura at det ikke nytter med 85 prosent!"
JUBILERER: Anders Idsø får kamp nr 400

Troppen mot Voll er klar
Vaulen: Steffen Holm, Jon Nessa, Marius Fossmark, Anders Idsø, Steffen Lyse, Arnt Ove Ivesdal, Thomas Idsø, Andreas Meier Strømme, Halil Husic, Kevin Hodneland, Daniel Lie, Eirik Hadland, Are Meling, Stian Lima, Daniel Vatland.
Forfall: Eivind Ovedal (offshore), Anders Dale (jobb), David Berg (hæl), Harald Nedreskår (hamstring), Trym Berg Øvrebø (syk), Mirza Krljez (kne), Jarle Eike (kne), Espen Nilsen Gjøsund (ankel).

Fakta om Voll
Fjorårets kaptein Magne Stokka er ny spillende trener og tar over for Tor Stian Kjøllesdal. Med seg har Stokka de tidligere spillerne Kent Sele og Sigve Meling som assistenttrenere.
På spillersiden er det nokså likt som i fjor. Thomas Meinich-Bache har gått til Klepp, mens det ser ut til at Petter Eide (40 år) endelig har blitt for gammel og gir seg.
I vinter har Voll tapt mot Bryne jr og Rosseland, mens dem slo Havdur 3-2 sist.
"Klubben satser på en ny sesong i toppen av 4. divisjon, har vel seks år på rad med topp fem plasseringer nå med en veldig lokal profil," forteller spiller Tor Stian Kjøllesdal.

Quizen
I Rogaland fotballkrets finner man seks VIL-klubber. Vaulen IL og Voll IL er to av dem, men hvem er de fire andre? Svaret finner du i skjult tekst (Varhaug IL, Vassøy IL, Vikebygd IL, Vindafjord IL).
Forrige møte
Vaulen har ikke møtt Voll siden 13. august 1997, da vant man 1-0 etter at Thomas Idsø scoret etter 21 sekunder. Blant lagkameratene som feiret et av tidenes kjappeste vaulenmål var Anders Idsø og Kjetil Hundhammer.
Lykkebane
Kampen spilles altså på Klepp kunstgras. Vi husker at Vaulen vant Rogalandscupen (2009) og KM 7'er (2010) her, så dette er en lykkebane for de oransje.