Turneringsseier til 03-gutta
(07.03.16) I helgen har 2003-gutta med trener Xavi i spissen deltatt i Brodd sin vårturnering for 9-er lag. Dette var første skikkelige testen på va som venter i årets sesong med offside, gule kort og skikkelige fotballregler. Og for en start!
Etter en tafatt første kamp og 1-3 tap mot Riska så guttene seg ikke tilbake. De neste kampene lørdag ble vunnet 5-0, 8-0 og 1-0. Dermed semifinale søndag mot Vardeneset. Kampene mot Vardeneset er alltid veldig tøffe og så også denne gang. Laget tok ledelsen 1-0 og kjørte kampen fullstendig med 6-7 hjørnespark i løpet av de første 10 minuttene. Disse hjørnesparkene skulle bli viktige. Vardeneset jobbet seg inn i kampen og fikk utligning i 2. omgang. Kampen vippet frem og tilbake og mange nervøse foreldre bet tenner på sidelinjen. Ekstraomganger, men ingen mål. Dermed vant Vaulen på flere hjørnespark og klar for finale.

I finalen ble det ny dyst mot Riska fra dagen før, men nå var gutta mer med. Opplegget til Xavi med 2-4-1-1 formasjon satt, og kampen ble veldig spennende. Flere store sjanser til begge lag, men ingen maktet å få ballen mellom stengene. Skulle corner avgjøre finalen også? Nei, i første ekstraomgang fikk Vaulen hull på byllen og dermed var årets første pokal i havn. Femten stolte spillere, en stolt trener, noen stolte hjelpetrenere og en stor heiagjeng med foreldre, søsken og besteforeldre fikk en minnerik helg på Storhaug allerede tidlig i mars. Dette lover godt for årets sesong!