MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POSTVender hjem
(07.08.13) Talentfulle Daniel Hadland kommer tilbake til Vaulen. Det bekrefter trener Kjetil Hundhammer. "Daniel er klar for Vaulen. Overgangen har blitt ferdigbehandlet av forbundet og han er spilleklar fra 8. august," sier han.
Attenåringen kommer fra Viking hvor han har blitt sett på som et stort talent. Daniel vil få drakt nummer 21.
Hadland blir sommerens femte signering. Fra før har man hentet Joakim Førland (Klepp), Bård Ledaal (Tjensvoll), Gaute Schei (B-laget) og John Sanne (Sola).
NEW KID ON THE BLOCK: Daniel Hadland kommer fra en stor fotballfamilie. Nå blir han lagkamerat med søskenbarnet Eirik.
Den anvendelige midtbanespilleren startet å trene med strandguttene på mandag og imponerte fra start. "Det er sjelden prøvespillere får applaus i garderoben etter trening," forteller oppmann Christian Tollefsen.
Kanskje kjente de gamle vaulensliterne seg igjen i Daniel? I 2000 og 2001 vendte nemlig en rekke talenter tilbake til de oransje etter år i Viking og ga et generasjonsskifte.
Spillere som Anders og Thomas Idsø, Jarle Eike og Inge Martin Hinna preget et Vaulen-lag som i 2002 vant 3. divisjon. Hjemkomsten den gang ga også en smitteeffekt hvor man dro med seg andre spillere fra Viking, som Alexander Landsnes og Jan Tore Kleiberg. Kan man håpe på en tilsvarende effekt fremover?

KJEKK SIGNERING: Egenprodusert spiller tilbake etter noen sesonger i Viking.