MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POSTTransfer Deadline Day
(12.09.22) Overgangsvinduet stenger mandag 12. september klokken 23:59. I fjor hadde A-laget et meget dramatisk siste døgn på markedet hvor man hentet inn tre spillere de siste timene før fristen gikk ut.
Spillere inn etter ferien: Trym Landråk Gjerstad (Ålgård), Daniel Bersaas Jacobsen (Austrått), Anders Polland Vik (Breivik), Eriel Pires Antonio (Brodd), Amund Belaska (comeback)
Spillere ut etter ferien: Casper Tjøstheim (krigsskolen), Martin Wathne (studier), Gabriel Økland Retallack (studier), Henning Rimereit (militæret), JP Beto Aartun (lagt opp), Daniel Nicol (Sunde).

Siste nytt

Du kan selv følge med på vinduet her! Under lister vi opp vaulenrelaterte overganger.

Jabir Khayre Mohammed Abdi er bekreftet klar for Grorud. 2008-modellen spilte aldersbestemt i Vaulen og har nå flyttet til hovedstaden.


Hanne Kogstad går fra Randaberg til Hinna. 90-modellen startet karrieren i Vaulen og spilte frem til juniornivå. Siden gikk hun til Hinna før hun ble hentet til Toppserien av Klepp. På bildet ser vi jentelaget tilbake i 2006.


Jayden Kher går fra Sola til SIF. Kher spilte for Vaulen U20 i 2020, men fikk aldri noen A-kamper. Denne sesongen har han fått kamper i Norsk Tipping Ligaen.


Daniel Nicol er bekreftet klar for Sunde IL. Kantspilleren fikk totalt 21 kamper og 2 mål etter å ha signert i 2021. Utvilsomt en spiller med et stort potensiale, men som har slitt med å spille seg til fast plass grunnet mye jobbing på kveldstid.
Daniel har også jobbet på Vaulen FFO og vært trener for aldersbestemte lag.
28-åringen startet karrieren i Gambia hvor han spilte for Ham Ham FC. Han spilte også for VCD Athletics i England. I Norge har han spilt for Havørn og Sola.


Szymon Szczepianak er tilbake i SK Jarl. I 2021 fikk han tre innhopp for A-laget under Joao Prates, men 18-åringen har ikke spilt kamper i år. Den høyreiste forsvareren var et kort opphold i Hinna før han meldte overgang til Vaulen.


Jama Omar Moallim har signert for SK Jarl. Han gikk fra Vaulen til Staal etter forrige sesong, men har ikke spilt der. Nå er det klart at han vil spille for hillevågsklubben.


Chris André Mannes har meldt overgang til BI Bergen i 5. divisjon. Mannes er vaulengutt, men har de siste sesongene spilt for Vidar.

Yousif Sajid Al-Mansoori er klar for Madla. Yousif spilte aldersbestemt for Vaulen sammen med 03-kullet i 2019, men har de siste sesongene spilt for Hinna og Lura.

Ludwig Dydland Strand er spilleklar for Norges Handelshøyskole i Hordalands 7. divisjon. Ludwig spilte sist i Vaulen for 99-kullet i 2015.

Bjørnar Høyland Ulfeng er klar for Fyllingsdalen. Han er opprinnelig Hinna-gutt, men var i Vaulen og spilte G16 Elite med 03-kullet tilbake i 2019.

Tidligere vaulentrener Bo Andersen har levert inn sin oppsigelse i Åssiden. Nå vil han flytte hjem til Stavanger hvor han ønsker å finne en trenerjobb.