MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Bokn også borte
(09.02.21) Etter en lang pause med A-lagsfotball har vi de siste dagene prøvd å oppdatere troppen, nå viser det seg at også Fredrik Bokn Hansen skal være i militæret, mens Kestutis Cybas ikke har vært på noen treninger siden sommeren. Vi kjenner også til at det skal være spørsmålstegn bak en håndfull spillere, noe vil vil prøve å nøste opp i.

Fredrik Bokn Hansen spilte for U20-laget i høst, men har nå altså dratt avgårde. En meget anvendelig spiller som har spilt både på midten og lengre fremme, han har også prøvde seg på backen.

Nittenåringen startet i Forus & Gausel så etter et lite opphold i Sola spilte han for juniorlaget til Xavier Mondragao i 2018. Da man ikke hadde nok juniorspillere i 2019 ble han med på A-laget og han fikk totalt 12 kamper.BOKN: Fredrik Bokn Hansen i aksjon for Vaulen U20 under deres siste kamp tilbake i november 2020.

Kestutis Cybas startet forøvrig å trene med A-laget i mai i fjor og overgangspapirene ble godkjent i juni, men som kjent ble det ingen kamper. Cybas har ingen tidligere norske klubber, men har spilt i Litauen tidligere.

Juniorer deltar på treningene
Det har også vært spillere fra egne rekker som har trent med A-laget i vinter. En av dem er pur unge William Aamund Christensen som er 2006-modell og fyller 15 år i 2021. Den sentrale midtbanespilleren har hospitert for Viking og spiller også for kretslaget. William står i juniortroppen til Vaulen som ellers består av 04-modellene som er tilbake fra samarbeidslaget med SK Jarl. William er forøvrig sønn av Tommy Christensen som sitter i Sportslig Utvalg.