MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Mer Vaulen på nett
(11.03.05) Et nytt Vaulennettsted har nå kommet på verdensveven. Vaulen.net har som misjon å informere om det som foregår i bydelen. Mannen bak er Vaulengutten Hallgeir Gjeseth (40) fra Bjørkelunden.
"Vaulen.net ideen ble til forrige fredag, da jeg lette etter informasjom om Guy Hawkes Day som holdes på badeplassen i november. Jeg hadde problemer med å finne relevant informasjon og fant vel ut at jeg kanskje ikke var den eneste som leter etter informasjon om hva som skjer her," forteller Gjeseth til Vaulen Beachboys. "Domenet ble registert på mandag og helga ble brukt til og mekke litt på tingen."
Gjeseth er ingen novise innenfor webdrift og har en rekke prosjekter bak seg. "Jeg har tidligere hatt en del ansvar med www.isfa.com, drev og var ansvarlig for www.world-sportchat.com, som hostet diskusjonsforum for bortimot alle norske supporterklubber i en periode. I tillegg så har jeg lang erfaring med drift av IRC-servere både store og små."
Webmasteren var i sin tid også en habil Vaulenspiller. "Jeg er en 'gammel' Vaulengutt på 40 år som spillte frem til junior på Vaulen, men en skade stoppet videre satsing. Synes å huske at jeg fikk med meg en eller to A-kamper i målet før det sa stopp," avslutter Gjeseth.