Endelig seier for B-laget
(10.04.14) Etter tap mot FGI 2, samt uavgjort mot Hinna 2, var det bare på sin plass at progresjonen fortsatte med seier borte mot Buøy 2. Kampen endte til slutt 2-4 til Vaulen 2.
B-LAGET: Rekruttlaget i 6. divisjon.
Etter to flotte mål i første omgang Jean Gjelsten sto det allikevel 2-2 til pause etter at Buøy 2 hadde scoret  to uten å egentlig skape noe som helst. Vaulen 2 på sin side hadde flere store sjanser å burde nok hatt flere nettkjenninger i de første 45.

De første 15 minuttene i andre omgang ble stort sett en stillingskrig på midten. Dette var før Stian Refvik bestemte seg for å ta saken ”i egen fot” da han på vakkert vis med venstrefoten satte en corner rett i mål. Som om ikke det var nok tegnet Refvik seg igjen på scoringslisten da han kanskje på enda vakrere vis satte et frispark utagbart oppe i krysset bak en sjanseløs Buøy keeper.  Etter dette kontrollerte Vaulen kampen, å cruiset inn til sin første seier i sesongoppkjøringen. Dette bør love bra før serieåpningen borte mot Paradis den 30 april.

TOPPSCORERNE: Tomålsscorerne Stian Refvik og Jean Gjelsten.

STOLT NORSK IDRETTSUNGDOM? Øystein Winsnes, Stian Refvik, Anders Schøyen og Thomas Idsø på benken. En del A-kamper totalt der...

LAGBILDET: Litt av en gjeng!