MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Ømi med treningsreferat
(10.07.13) Øyvind Vollen har sendt oss en stemningsrapport fra tirsdagens trening.
GOD OPPSLUTNING: B-lagets treninger har faktisk flere deltakere midt i fellesferien enn til vanlig.

”Tenk at nå er dagen her som jeg har lengtet etter, jeg skal ned på trening å jeg er så glad!” Ja det bar preg av godt humør blant deltakerne på tirsdagens fotballskole. Om ikke være tidligere på dagen hadde vært det store, gikk det ikke lange stunde før solen skinte over Vaulenbeacharena. Til stor glede for deltakerne som nå kunne slå to fluer i en smekk å også jobbe litt med brunfargen.
Rundt 20 mann gjorde at nesten hele banen ble tatt i bruk, i en kamp som skulle bli av det jevne slaget. De respektive lagene ble ledet av Spielführerne Frode Lima og Simon Sakkestad, dagens dommer var undertegnede (Som faktisk fikk en 8`er på børsen av Kjetil Aasland, noe som jeg selv så på som en enorm annerkjennelse)
Kampen bølget frem og tilbake med gode prestasjoner både bak, på midten og i de fremste rekker. Å etter 110 minutter`s spill stod det 5-5 å det hele så ut til å gå mot straffekonkurranse, men plutselig like før dommeren skulle blåse av, glapp markeringen I de bakre rekkene til Lima`s, å Inge Moy var plutselig alene igjennom å banket inn 6-5 for Sakkestads gutter, Espen Refvik satte kronen på verket med en klassescoring fra nesten død vinkel da han curlet ballen utagbart i motsatt kryss bak Eia i målet Lima`s. Da hadde dommeren fått nok å blåste med det av kampen som til slutt endte med 7-5 seier til Sakkestads gutter.
Det var flere spillere som utmerket seg på fotballskolen denne kvelden, men undertegnede vil gjerne trekke frem Eia som en av kampens store profiler som lenge hold Lima`s inne i kampen, med flere gode reddninger. Samtidig var avslutningsegenskapene til Inge Moy på kveldens trening dødelige. Alt i alt var det en meget hyggelig kveld på Vaulenbanen, å vil med dette oppfordre flere til å komme neste tirsdag kl 20:30, for da braker det løs igjen!SAMMENLIGNING AV UTSTYR? Gutter er nå gutter...


GOD STEMNING: Fra venstre - Tommy Myhre, Inge Moy, Ørjan Bergum, Espen Tore Refvik, Anders Bårdsen, Simon Sakkestad og Eivind Ankerheim koser seg på benken.


AVGA IKKE SETE: Hermann Anton Sæther, Øystein Winsnes og Kjetil Aasland er oppgitt over at ikke unggutta reiser seg og gir plass på benken for de eldre.