Ga A-laget kamp til døra
(11.02.16) Juniorlaget har størst grunn til å være fornøyd etter torsdagens internkamp mot A-laget.
Nelson Monteiros gutter holdt nemlig feterte seniorspillere ajour til kampens siste spark på ballen. Da dukket Ørjan Bergum opp og headet inn 2-1 på en corner.

NELSONGREP: Juniorlaget ledet av Nelson Monteiro hadde godt grep om A-laget.
En kamp med tre omganger
Kampen ble spilt over 3x15 minutter.
Keeper Sander Thaule var syk, mens Alexander Surdal Nilsen fikk hvile for A-laget. Samtidig lånte man ut keeper Eric Ordaz og stopper Kristian Gaard til juniorlaget.
I mål for A-laget fikk man låne en ny juniorspiller for hver omgang. Ørjan Bergum og Vegard Natland bekledde backene, mens Daniel Vatland dannet stopperpar med Audrius Mirauskas som var omskolert for anledningen.
Sentralt på midten fant vi Sander Oaland som tok ut dybde, mens Erik Holst Aasland (17) og Olav Hovstad (17) var motorene.
Trioen foran ble toppet av Tony Tran med Ole Wick Henriksen og Ceu Lian Khar på hver sin kant.

1-0 kom etter 12 minutter da Ørjan Bergum brøt et oppspill, satte fart og skar igjennom til 16 meter før han trillet ballen inn nede til høyre.
Juniorlaget var disiplinerte og A-laget slet med å finne ut av det. Selv om Bo Andersen vinner sjansestatistikken 4-2 i første omgang var det skumlest når juniorlagets Andreas Jonassen satte fart i et gedigent bakrom.

Ny keeper i mål for A-laget i andre omgang, ellers uforandret.
1-1 kom etter 18 minutter. Espen Sivertsen riflet avgårde ute ved sidelinjen og skuddet/innlegget gikk i bue over keeper som stod på halvdistanse!
Selv om målet får gå på kontoen for flaks så var det ikke helt ufortjent at juniorlaget vant omgangen. De ga virkelig flaggskipet kamp og det var en jevn sjansestatistikk 3-2 fordel A-laget.

TREDJE OMGANG
Et tredje keeperbytte for A-laget i en ny utespiller fra juniorlaget, samtidig byttet Audrius Mirauskas lag med Anders Mæhle.
Dette var en heller traust omgang å se på. Juniorlaget slapp A-laget til få sjanser og det som gikk gjennom ble reddet av Eric Ordaz.
Tony Tran hadde også et mål annulert for offside etter 41 minutter.
Daniel Vatland måtte hjelpes av banen med vond rygg etter 43 minutter. Dermed avsluttet man med ti mann.
Så 2-1 til A-laget i siste sekund. På den andre strake corneren fant Ceu Lian Khar hodet til Sander Oaland som stusset videre på andre stolpe hvor Ørjan Bergum konverterte fra kort hold.
Det var også det siste som skjedde i kampen. Tynn suppe av A-laget som dog vinner 10-4 i sjanser.