MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Hva skjer nå?
(12.04.11) Med dårlig ranking som et lag fra 4. divisjon vil nok forbundet sette Vaulen opp mot et lag fra de to øverste divisjonene.
Blir det reprise fra 2005 med kamp mot Viking? I så tilfelle får vi jo møte en gammel kjenning i Yann Erik de Lanlay (bildet).
Eller kanskje det smaker å møte Randaberg med Daniel Lie og Trond Kindervåg? Eller hva med hardtsatsende Bryne og Sandnes Ulf?
Kampen mellom Hinna og Vaulen var den første som ble avviklet i andre kvalifiserende runde av NM. De øvrige kampene spilles i dag, tirsdag, og onsdag. Oppsettet finner du her!
Vaulen er i ferd med å bli en aldri så liten Askeladd! Man var et av atten lag fra 4. divisjon som kom seg videre fra første kvalifiserende runde og det eneste her lokalt.
4. divisjonslag i 2. kvalifiserende runde av NM:
Gimletroll, Kattem, Vadmyra, Varegg, Åssiden, Skjetten, Oldenborg, Tangmoen, Dahle, Drammen, Rollon, Birkenes, Husøy & Foynland, Follebu, Sagene, Grüner, Mysen og Vaulen.
Nå blir det spennende å se om noen andre lag fra 4. divisjon tar følget med Vaulen!
Kvalifiseringen skal altså være spilt innen onsdag 13. april. 1. ordinære runde er satt opp til etter påske, søndag 1. mai.
Så tidlig i cupen setter man lagene opp etter ranking og lokal tilhørighet. Det betyr høyst trolig at Vaulen får enten Randaberg, Sandnes Ulf, Bryne eller Viking på besøk til Vaulenbanen.