MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Henter keeper fra Viking
(14.04.11) Mathias Paulsen er tilbake i Vaulen etter tre sesonger i Vikings ungdomsavdeling.
På onsdagens trening signerte han papirene. "Det er herlig å være hjemme igjen," forteller Mathias til Vaulen Beachboys.
Keeperen har imponert på trening med A-laget den siste uken. Dermed har Vaulen fått skikkelig konkurranse om keeperplassen.
VENDER HJEM: Mathias Paulsen.
Talent
Tenåringen regnes som et stort talent. Han har vært på kretslaget både som 14- og 16-åring. Tiden i Viking ser han tilbake på med glede. "Jeg hadde tre veldig lærerike og kjekke år som vikingspiller. Der lærte jeg mye og ble en bedre fotballspiller," sier 16-åringen, som hadde vaulenspissen Gaute Schei som trener det siste året.
"Gaute er en veldig bra og fotballfaglig dyktig mann," skryter han.
Mathi vant NM for G16, mens han selv var 15 år. Sist sesong kom han til kvartfinalen i NM med Viking.
Sterk konkurranse
Det var mangelen på spilletid den siste tiden som gjorde at han forlot de mørkeblå. Så har da Viking også et luksusproblem på keeperplassen. "Fra G16 til nå som førsteårsjunior slet jeg med spilletid. Av Vikings åtte keepere som kjemper om spilletid på tre lag er fem landslagskeepere. Her blir selvsagt Jarstein, Østbø, Falch og Dyrdal prioritert!"
"Jeg fikk et veldig dårlig kamptilbud. Dette var grunnen til at jeg valgte å gå tilbake til Vaulen, noe jeg ser veldig fram til og er positivt innstilt til. Det er herlig å være hjemme igjen," sier Mathi.
Unggutten vil satse alt på A-laget, men utelukker ikke litt juniorfotball. "Kanskje jeg får med meg noen kamper som utespiller, men fortrinnsvis er det keeper på A-laget jeg er. Trenger de hjelp på keeperplassen på juniorlaget så kan jeg være med, men de er godt rustet med Bjelland Eriksen i goalen!"
Mathias har ennå ambisjoner og ser ikke på spill for Vaulen som en nedtur. "Målet mitt er å stå fast i 4. divisjon og rykke opp for å spille med Vaulen i 3. divisjon, noe som er en god utviklingsarena."
Allroundkeeper
Så hvilken type keeper er det Vaulen har fått? "Jeg er ganske allsidig egentlig, er bra på kommunikasjonsbiten," beretter keeperen, som studerer på idrettslinja på Jåttå.
"Tror at jeg kan gjøre det bra på det meste etter å ha fått formen på plass, men som sagt mangler jeg jo kamptrening ettersom det er så mange landslagskeepere i Viking som står kamper," avslutter han.
Vi ønsker Mathias velkommen hjem og lykke til for de oransje!