MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POSTMeier klar mot Viking
(13.10.13) Vaulenspilleren Andreas Meier Strømme vil entre Viking stadion for første gang i sin karriere når han tirsdag spiller for Folkets lag i showkampen mot Viking.
"Nei, jeg har aldri spilt på Viking stadion før," innrømmer Andreas, som søndag trente sammen med resten av troppen på Vikings treningsbane.
Krølltoppen som gikk gradene i osloklubben Lyn fikk Wild Card i troppen. "Jeg kjenner ingen av medspillerne, men var hyggelige folk og nå er vi jo på samme lag så da er vi vennlige mot hverandre," humrer han.

Overskuddet fra kampen vil gå til TV-aksjonen.
"Folkets lag kommer til å spille i gule drakter. Draktene med nummer og navn er klar og vi vil få dem med hjem som souvenir."
Vi gratulerer med uttaket og ser frem til kampen!

IKKE SÅ SAMSPILTE: Søndag hadde Folkets lag sin eneste økt før kampen. Andreas i lange bukser til høyre.

Kampen ser du altså tirsdag klokken 17.00 på Viking stadion. Det er fri adgang, men man oppfordres å delta i lotteriet hvor overskuddet går til TV-aksjonen.
Den klubben som som viser aller best igjen på tribunen blir sponset med 5000 kroner fra Intersport Madla. Fire andre vinnerklubber vil få 50 gode billetter til serieavslutningen på Viking stadion, når Sarpsborg 08 kommer på besøk.