Uavgjort mot Bogafjell
(14.02.17) Årets første hjemmekamp for Vaulen G-02 ble en jevn affære. Vaulenguttene ble hardt straffet etter en forsvarsfeil i den bakre fireren i åpningsminuttene. 1-0 til Bogafjell.
Gutta i oransje rister fort av seg smellen og setter 1-1  scoring av Benjamin Wahl etter corner.
Bogafjell skal score en gang til før pause på straffe etter felling i boksen.Vaulens keeper går til riktig side men straffen er godt plassert. 2-1 til bogafjell til pause.
Vaulen gjør noen taktiske endringer i pausen som virker umiddelbart. Kitti blir flyttet opp og det skal ikke ta lang tid før han setter 2-2 etter nydelig forarbeid av Jørgen Formo. (Kitti har litt å lære fra midtstopper Benjamin når det gjelder feiringer)
Begge lag hadde sine sjanser til å sette 3-2 scoringen men vinnermålet kom aldri. Alt i alt en ok kamp fra gutta i oransje.

Banens beste - Benjamin Wahl

Med vennlig hilsen
Trond Røed

Samtidig forsterker man laget
Vi er stolte over å presentere våres første signering Pattharapong Nem som kommer fra Brodd og vil ha nye utfordringer. Nem er en leken ving som har fått kjørt de fleste anklene på Vaulen og sine motstandere. Vaulens G15-trenere Trond og Jørgen er veldig fornøyd med nysigneringen og gleder oss til å følge utviklingen til Nem.