MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Vaulensangmysteriet
(16.05.13) Edwin Berg Hereid har i en årrekke blitt kreditert Vaulensangen. Det var før han innrømmet alt i gjesteboken.
"Det er kjekt å få æren, men det var faktisk ikke jeg som skrev den. Sangen ble sunget av noen mødre under Norway Cup på slutten av 90-tallet. Jeg vet ikke om det var dem som hadde skrevet den eller om de hadde tatt den fra noen andre," forteller Edwin.
Vi satte sporentreks i gang en etterforskning på Vaulen.com. Alle steiner skulle snus.

Våre etterforskere hadde ikke rukket å helle whisky i glasset før det tikket inn en oppklarende e-post fra Christian Lie. I den grad man kan stole på noen som heter kristen løgn fikk vi fasiten servert. "Denne sangen ble skrevet av Rolf Schreiner (bildet), som er bror til Dag (Bøggvald Kai) og far til Petter," forteller Lie.
"Petter var en del av den gyldne 80-generasjonen, som er det beste vaulenlaget noensinne. Sangen ble laget i forbindelse med at vi gikk i folketoget på midten av 90-tallet."
"Kampsangen ble derfor sunget av uttallige mødre på 90-tallet. Så det er helt riktig som Edwin sier. Sprang han rundt å kikket på mødre da også?"

Edwin var altså ikke opphavsmannen, men han var nok den første som spilte den inn på tape? Her hører vi han i et sjeldent opptak fra 2007 sammen med Christian Tollefsen. Høres under eget ansvar. Hør her!

Vaulensangen
Melodi: ”Hvorhen du går i li og fjell"
Tekst: Rolf Schreiner
 
Hvorhen du går forbi en kveld,
så vil du se at Vaulengjengen trener for seg selv.
 
I vind og regn og ruskevær,
er Vaulenbanen ledig ja så stiller Vaulen der.
 
For vi vet jo godt hva vår trener har sagt,
de andre skal skjelve når vi tar på vår drakt.
 
For når Vaulen er kommet på banen,
blir det stemning i bydelen vår.
De som ser på vil fort heise fanen, 
 
DET ER VAULEN SOM VINNER I ÅR!!!