MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Hørt på spillermøtet
(17.12.13) Bo Andersen holdt tirsdag kveld sitt andre spillermøte. Denne gangen var det flere spillere enn sist. Nykommerne Ingvald Sandvik Halgunset, Milad Shamohammad, Vegard Natland og Arne Amar Kotlica fikk hilse på sine nye lagkamerater. Stian Tansø var forhindret fra å komme på møtet, mens Erlend Mohus hadde reist hjem til Østlandet for julen.
Første trening blir tirsdag 7. januar og Bo ønsket å trene til følgende tider;

Mandager og torsdager klokken 19.00
Tirsdager og onsdager klokken 18.00

Her kan det komme justeringer med hvilken tid man får i hallen til Viking i vinter og når ungdomsfotballen starter med kamper i vår.
Når kampene begynner satser man på flest mulig fredagskamper, da dropper man onsdagstreningen.

Foreløpig kalender for A-laget kan man laste ned her!

Bo avslørte at han jobber med å hente en assistent. Vi kommer tilbake med mer om dette når alt er i boks. Det vi kan si er at kandidaten man er i forhandlinger med ikke vil være spiller.
Ellers er det svært gledelig at Henning Imsland blir med videre, han skal forsøke å hjelpte til når han har anledning. Svein Øksnevad blir også med videre, det gjør også oppmennene Haisen, Vegard og Kizza.

Spillersituasjon
Erik Løken fra B-laget ønsker å prøve seg i vinter. Erik er en gigant av en spiss. Gaute Schei som vekslet mellom A- og B-laget sist sesong skal satse på A-laget. En usignert spiller har også vært på begge møtene til nå, så det kommer nok noen spillere til. Bo ønsker en tropp på 24 spillere.

Frode Lima kunne fortelle at Mirza Krljez nå har bestemt seg for å legge opp. Arnt Ove Ivesdal gir seg også som spiller, han er på vei til Bogafjell.
John Sanne, Stian Lima og Jon Nessa er i forhandlingsrunder hjemme, mens Thomas Idsø sliter med et vondt bein og er i tenkeboksen.
Vaulen er i beit for keepere. Bergensstudenten Eric Ordaz var på møtet, men han er ennå usikker på når han kommer hjem. Bo Andersen var definitiv i sitt nei om et comeback mellom stengene...