MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POSTB-laget tar fatt på høstsesongen
(19.08.13) Etter en god treningssommer tar B-laget fatt på høstsesongen på tirsdag når Madla 2 kommer på besøk. Avspark på Vaulenbanen er klokken 20.00.
Vi slo av en prat med Øyvind Vollen, som har delt treneransvar med Tom-Are Svenning for rekruttene.
ØMI: Øyvind Vollen tar tak i Vaulen både som spiller, trener og styremedlem.
Har mistet mange
Etter en vårsesong bestående av både oppturer og nedturer ligger B-laget trygt og godt midt på tabellen i 6. divisjon avdeling 2.

Laget ”kjøpte” før sesongen flere forsterkninger som gikk rett inn på laget både med sosiale og fotballmessige ferdigheter. Dette var et tiltak som trenerteamet så på som helt nødvending i et forsøk på å unngå nedrykksspøkelse som hang over laget i innspurten av sist sesong (dette har til nå vært svært gode signeringer for laget).
Ikke nok med det, B-laget har også denne sesongen rekruttert to spillere til a-laget i Gaute Schei og Ørjan Bergum.

Før høstsesongen braker løs kommende tirsdag, har flere sentrale spillere forlatt skipet. Simon Sakkestad, Eivind Ankerheim, Ørjan Bergum har alle tatt fatt på nok et år på skolebenken, samt har Gaute Schei valgt å trappe opp på A-laget igjen, noe som vi alle håper A-laget kan høste fruktene av.Nå det er sagt, er det på langt nær et deppet trenerteam som tar fatt på høstsesongen. Undertegnede har ved flere anledninger sett stor kvalitet på sommerens fotballskole og håper flere av spillerne drar med seg dette inn i sesongen når det nå virkelig gjelder. Så selv om flere har forlatt oss har vi mange som står klar til å bidra, så håpet om flere poeng lever i høyeste grad, de første tre skal komme nå på tirsdag hjemme mot Madla 2.

Ønsker med dette alle spillere/trenere på B-laget og i klubben lykke til med høstsesongen!