MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

 

Notiser
(19.01.14) Grunnet ferieavvikling i redaksjonen har det vært dårlig med oppdateringer den siste tiden. Her er en liten oppsummering av hva som foregår i klubben for øyeblikket.

DAMENE TILBAKE
Jenter 29+ trakk laget sist sommer grunnet for få spillere. Nå har man fått tak i nok spillere og stiller lag på nytt. Man er foreløpig plassert i 4. divisjon hvor man har mikset ellever- og syver-lagene. Vaulen stiller som syverlag, mens det blir elleverfotball når Brodd, Lura og Riska møtes. Brodd 2, Buøy, Høle (eller Kåsen) og Sviland stiller også med syverlag.

PROSESSEN AV BO ANDERSEN
A-laget har mistet mange spillere siden forrige sesong. Trener Bo Andersen håper at flere nye kommer inn de neste ukene, men han er ikke ute etter å fylle stallen med etablerte spillere. "Jeg er rolig siden det er januar. Det viktigste for Vaulen er å utvikle klubben slik at det hvert år kommer juniorspillere som kan spille for A-laget.
Problemet er at vi hvert år har hentet så mange nye, vi SKAL utvikle egne spillere," sier han.
Ellers er terminlistemøtet for 3. divisjon avdeling 6 nå på mandag 20. januar klokken 18.00 i RFK sitt kontor på Viking stadion.

TERMINBONANZA
Kretsen legger til stadighet ut terminlistene for diverse lag. I uka som var kom oppsettet for G16. For å følge med bokmerk denne lenken!
DEN NORSKE ZIDANE
De fleste har nok fått med seg at Yann-Erik de Lanlay ble matchvinner mot Moldova, men for historiske grunner tar vi det med. Hans lekre lobb til 2-1 var seiersmålet som ga Per Mathias Høgmo sin første seier som landslagstrener på fem kamper.
Yanni fikk 90 minutter mot Moldova, mens han startet i 3-0 tapet mot Polen før han gikk av ved pause på stillingen 0-1.
Høgmo skal ha vært fornøyd med de Lanlay og sa i intervjuer at vaulengutten har meldt seg på i konkurransen om å være med i troppen når også de beste spillerne er tilgjengelige.
HENRY HINNAS ARVTAKER
B-lagets stjernespiller Stian Refvik har nå fått hundre prosents stilling i Viking som materialforvalter. Rogalands Avis hadde et intervju med Reffen som også har 62 kamper på A-laget.