MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Debuterte fra start
(20.03.11) I 2011 vil det være tre tidligere Vaulen-spillere på de to høyeste liganivåene i Norge.
Vikings Yann-Erik de Lanlay spilte i Vaulen frem til guttenivå. Randabergs Daniel Lie var i Vaulen til han var 17 og hadde også en sesong som 21-åring. Trond Kindervåg spilte i 5. divisjon da Vaulen ga han en sjanse i 2007, resten er historie.
NY STADIONHELT: Yann-Erik de Lanlay.
Startet sin første kamp
Yann-Erik de Lanlay startet lørdag sin første Tippeligakamp noensinne. Han fikk to innhopp forrige sesong mot Odd og Kongsvinger, men mot Vålerenga fikk han en drøy time på banen.
Viking tapte kampen og Hareide mente at muligens Yann-Erik må ha vært litt nervøs, men så er det øyet som ser. 18-åringen var arkitekten bak Vikings største sjanse i første omgang og i pressen hylles han. "Byttet hvor De Lanlay - kanskje Vikings beste går ut og Knarvik inn blir møtt med blandet mottakelse av Viking-fansen," skrev Espen Yung Svendsen i Rogaland Avis' livekonsoll. #Viking-spillerne kjørte hjem fra Vålerenga-kampen i dyre biler. Ikke Yanni de Lanlay, han ble hentet av mor og far... Lars Fisketjøn via twitter.
I VG gir man karakteren 5 for Yann-Eriks innsats på hjemmebane foran 11532 tilskuere. De ga ikke høyere score til noen av de andre spillerne på Viking.
De Lanlay har forøvrig blitt tatt ut for Norge G19 som skal spille to kamper borte mot Polen kommende helg.
Sjekk forøvrig ut Yanns omtale på nettleksikonet Wikipedia! Her står det mye om tiden i Vaulen.


I DRIVET: Yann-Erik i duell med Vålerengas Mohammed Fellah. Foto: Lars Kristian Aalgaard.


I MEDIA: Faksmile fra Sunnmørsposten som har satt vinterens overganger i parentes. Nå har det vært en lang vinter, men Yannis overgang fra Vaulen kom vel for noen år siden?
Hva så med persillegutta?
Daniel Lie kom ikke inn for Randaberg nede i La Manga da de spilte uavgjort mot Nybergsund på fredag. Tirsdag er det nye muligheter mot Hamarkameratene.
Trond Kindervåg som er på vei tilbake etter å ha blitt operert for Gilmores Groin satt på tribunen, men han håpes klar igjen om ikke så lenge. "
Allerede om et par dager håper jeg å få være med på deler av balløkten her. Jeg forsøker allerede litt med ball, og det kjennes ikke så verst ut," sa Trond til Randabergs nettsider.