MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Trente alternativt
(20.03.18) Mandagens treningsøkt ble avholdt i Sørmarka da Vaulenbanen var opptatt med kamp.
Bra innsats av strandguttene som på torsdag spiller treningskamp mot Hana i en siste test før seriestarten 5. april.

VATLAND STOLER PÅ ORDAZ: Alltid mye godt humør når denne gjengen er i aksjon.
Oppdatering før kampen
Til torsdag blir ikke Anders Mæhle med, han avtjener jo verneplikten og blir opptatt her de to neste ukene.
Samtidig sliter Daniel Lie med en kranglete rygg og han tar det trolig rolig hele denne uken.
Kristian Gaard har en kjenning i det ene låret og vil ta det rolig denne uken.
Trener Jarle Eike tror Ceu Lian Khar er klar igjen til tirsdagens trening etter å ha slitt med skade etter en internkamp for juniorlaget her forleden.
Fredrik Stray Tjaum er på gang igjen etter at kneet fikk seg en solid trøkk da han smalt i muren under en økt i Vikinghallen.
Jørgen Helland har nå reist på sjøen og er tilbake igjen først etter påske. Paul O'Neill blir også borte til over påske grunnet jobb og påskeferie. Even Sandøy Nærum er opptatt med jobb hele uken og blir ikke med mot Hana.
Ellers har Chris Andre Mannes slitt med kneet grunnet voksesmerter og tar det rolig om dagen. Sisco Mick aka Micky Karahinda har også hatt en rekke med småskader i vinter og har til gode å få sin debut på A-laget.
Erlend Høllen Sjøen har også slitt med skade den siste tiden, mens man ikke vil rushe tilbake Sander Oaland etter operasjonen.


VAULEN VAMPYRENE: A-laget med løpeøkt i Sørmarka. Bak f.v. Suli El Amrani, Vegard Natland, Fredrik Stray Tjaum, Anders Mæhle, Zander Polderman, Idar Røed Randeberg, Sivert Erland. Foran f.v. Audrius Mirauskas, Endre Lien, Kristian Gaard, en liggende Eric Ordaz og Daniel Vatland som krevde å få sitte?