B-laget beseiret MIL 2
(21.06.11) B-laget vant tirsdag kveld 4-1 hjemme mot MIL 2 på Vaulenbanen.
Etter mye frem og tilbake grunnet ferjen som ikke fikk lagt inntil kaien, startet kampen 40 minutter senere enn avtalt.
KLETTEN: Espen Klette i aksjon for B-laget. Han håper nok på spilletid for A-laget mot Randaberg 2 til uken...
Foran fra start
Vaulen startet best og tok ledelsen etter at keeperen tok et tilbakespill med hendene. Ronny donka ballen i nettaket, etter at Anders hadde vært borti ballen, siden de var indirekte.
Etterhvert kom Midtbygden mer inn i kampen og scorer på et flott skudd.
Rett før pause blir Lysen tatt inne i straffefeltet og dermed dømmer en god dommer straffe. Nok eingang er det Ronny som setter ballen i mål.
Litt ute i andre omgang får Midtbygden straffe som de setter flere meter på utsiden av mål.

Ung debutant
Vaulen har nå flere bra sjanser, men uten å få ballen i mål. Men det er før Kletten stiger til værs etter et flott corner av Ronny. Også Espen Gjøsund ville være med på moroa og hvilket mål unggutten scorer! Kan ikke være langt fra årets mål på stadionen vår! Fra 17-18 meter på direkten, fyrer han ballen i de lengste krysset! Kjempemål.
Vi var lite folk og måtte derfor bruke en 96-årsmodel, Steinar Hagen, kom inn når det var 25 minutter igjen og viste at han er et talent som Vaulen kan få mye glede av.
Vi vinner dermed kampen fortjent 4-1.