Juniorlaget tilbake på vinnersporet
(21.09.16) Etter walkover mot Staal sist uke og kampfri uken før, og med tap i de to foregående kampene var det et sultent juniorlag som entret Stemmen kunstgress på onsdag.
Bo var i det gavemilde hjørnet og frigjorde fem juniorspillere fra A-stallen til kampen og allerede under oppvarmingen var trykket høyt og stemningen god i troppen.
Kampen åpnet jevnt, men allerede etter 7 minutter smalt første ballen i nettet bak Tasta keeperen. Muhamed brukte hurtigheten på høyresiden, frigjorde seg og la ballen presist til Gunnar Skålheim som klinte til på direkten fra 15 meter. Ballen gikk utagbart i mål. Få minutter senere var Tasta farlig frempå og kom alene med Vaulen keeperen som parerte og ga et corner som det ikke kom noe ut av. Vaulen hadde et svakt overtak videre og etter 48 minuttervar det Andreas Jonassen som sørget for 0-2 etter at Espen Sivertsen touchet videre et innlegg fra Julian Blanchaert på høyresiden.  Andreas avsluttet enkelt ved bakre stolpe.
Andre omgang begynte litt mer åpent men Vaulenguttene tok gradvis et fastere grep om det hele. Kvarteret ute i omgangen fikk Vaulen frispark på venstresiden. Som vanlig gjorde Henrik «Lausi» Lauvsnes seg klar og på en avstand av 27 meter satt han ballen direkte i mål ved venstre stolperot.
Tasta var farlig frempå ved tre anledninger men en god Vaulenkeeper sørget for at regnskapet kunne gjøres opp med 0 baklengst. Vi noterte et skudd i treverket fra Lars Nygaard etter 70 minutter etter et imponerende klikk-klakk angrep der ballen gikk fra fot til fot før Muhamed leverte elegant til Lars på hjørnet av 16-meteren.  Et imponerende soloraid av Espen Sivertsen to minutter før slutt må også nevnes. Han forserte halve midtbanen til Tasta og hele forsvaret på egenhånd men klarte ikke å komme til avslutning.
Avslutningsvis må referenten komme med en rettelse til referatet fra kampen mot Buøy tidligere i høst. Det legendariske frisparket som Henrik Lausi satt i mål fra 30 meter var ikke innom en Buøyfot på veien men gikk direkte i mål. Dette rapporteres fra kilder som sto nært (svært nært) da frisparket ble tatt.