MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Hvor er dem nå? Del 3
(22.07.21) I denne serien ser vi tilbake på spillere som har spilt for A-laget i Vaulen Beachboys' levetid.

Klikk her for å lese første del, hvor vi gikk gjennom spillerne fra 2002 til 2007. Klikk her for neste del som var om spillerne fra 2008 til 2011.

Denne gangen ser vi på spillere som ga seg fra 2012 til 2013.

Etter å ha vært i 3. divisjon fra 2001 til 2010 trengte man to sesonger for å rykke opp igjen. Det klarte man under Kjetil Hundhammer i 2012, perioden 2013 til 2015 var de siste årene man hadde i 3. divisjon.

Antall avdelinger var redusert, noe som ga et høyere nivå, men også en brattere vei for klubbens egne produkter. Vaulen skulle i disse årene klamre seg fast, men det var litt på feil premisser med spillere stort sett hentet utenfra. Noe som ga en voldsom sirkulasjon på spillersiden.
 

David Møller fikk 110 kamper og 16 mål for A-laget mellom 2007 og 2011. Han startet karrieren i Madla, men prøvde seg også i Vidars A-tropp. Det var Ole Søyland som hentet han fra Madla i 2007. Ble signert i brakkene på Hinna, men fikk sin hjemmedebut på Vaulenbanen foran 300 tilskuere i den offisielle
hjemkomsten!
Knuste lagkameratene når det var løpstester rundt Mosvatnet. Hadde en rolle i filmen Rottenetter og var også klesmodell.
Det var et lite vannskille med spillere etter at Endre Tangen ga seg. David gikk til Forus & Gausel hvor han spilte med blant andre Christian Lyse og til dels Tom Stian Sunde. Hadde et comeback for Vaulen 2 i 2017, men familiemannen har spilt lite de siste årene. Har prøvd seg på treninger med B-laget i år, men sliter med beina og det er langt mellom hver økt han makter.

Christian Lyse spilte aldersbestemt for både Forus & Gausel og Vaulen. Fikk sin A-debut allerede i 2003 som 17 år gammel juniorspiller. I 2006 startet han å trene permanent med A-laget og ble toppscorer i serien, riktignok med bare 7 mål.
At størrelsesforholdene har endret seg i lokalfotballen skjønner man da han i 2007 gikk på lån til Sola for å få mer spilletid! I 2009 hadde han en god sesong igjen med 13 mål på 41 kamper. Totalt endte det med 27 mål på 131 kamper, noe som betyr at han er inne på adelskalenderen i både mål- og kampkategorien. Gikk til Forus & Gausel hvor han spilte en rekke sesonger på A-laget. Spilte for B-laget i 2015, 2016 og 2018. 85-modellen har ikke hatt tid til fotball de siste årene med studier, jobb og familieliv, men jobber for Vaulen i det skjulte da det var han som anbefalte Felix Alinyoh å prøve seg i Vaulen.

Thomas Nilsson var en keeper med fortid i Austrått og Sola som debuterte for Vaulen gjennom rekruttlagene. Ble tatt opp på A-laget i 2012, men det gikk bort for mye tid og han fikk kun en kamp før han ga seg. Fortsatte i det små med spill for B-laget i en del sesonger. Drev med kroppsbygning og var ikke redd for å ta for seg i feltet, pådro seg også noen utvisninger.

Steinar Brovold Hauge - naturtalent som spilte aldersbestemt for både Vaulen og Hinna. 93-modellen ble trent av Anders Idsø på juniorlaget i 2011. Spissen med det lange håret fikk sin debut for A-laget på tampen av 2011 gjennom Pol-turneringen hvor han scoret hele fire mål! Ble tatt opp i A-troppen året etter, men ga seg i april grunnet skadeproblemer. Studerte kunst i Tromsø og en av personene bak musikk- og kunstfestivalen "Munkehagen" på Eiganes.


Eirik Mæland fikk 55 kamper som høyreback fra 2010 til han i 2012 dro til studier utenlands. Var med da man møtte FK Haugesund i 1. runde av NM i 2011, men hans navnebror på FKH skulle ikke spille i den kampen. Eirik var med på Vidars opprykk til 2. divisjon i 2009, men gikk til Vaulen for å få mer spilletid. 89-modellen var godt skolert og hadde da også vært innom Viking på aldersbestemt. Tilbake i Stavanger spilte han 4. divisjon for Buøy, var senere innom SIF før han i 2019 var å se på Vidar 5 med en rekke gamle storspillere, inkludert ex-Beachboys Petter Søndenå og Daniel Vatland.

Ragnar Vasshaug var en av disse stornavna Kjetil Hundhammer lokket til klubben. Ragnar var nordfra og startet i Bossekopp. Spilte i 1. divisjon med Alta, hvor han blant annet var lagkamerat med Tore Reginiussen. Hadde en god lokalfotballkarriere i Vidar og siden for Randaberg, som hadde stor sportslig suksess på den tiden. Mange mente han holdt elitenivå på den tiden, men Bryne fikk nei på sine forespørsler. Trappet siden ned med Hinna og hadde hatt pause fra fotballen da han kom til Vaulen. Det ble kun 13 kamper for Vaulen før han ga seg da det ikke passet med familiesituasjonen. Tre seriemål på fem seriekamper lar seg høre fra en midtbanespiller. Kreativ og god skuddfot. Hadde siden et lite opphold i Hundvåg, men 82-modellen har ikke spilt siden 2015.

Morten Husvæg var yngstemann fra Husvæg-slekta som også hadde fostret Thomas og Stian til A-laget. 91-modellen spilte vårsesongen 2012 for A-laget, men gikk tilbake til Jarl etter lite spilletid. Opprinnelig midtbanespiller, men ble omskolert til forsvarsspiller. Fikk en rekke sesonger på A-laget til Jarl som var et heislag mellom 4. og 6. divisjon på den tiden. Sist sett for Eidsvåg 2 i 7. divisjon i 2018. Tilbake i Stavanger nå og jobber i oljebransjen.


Magne Christiansen regnes blant de aller største navna fra Vaulens bravader i 3. divisjon. Midtbanespiller scoret utrolige 118 mål på 253 kamper, noe som gir han fjerdeplassen på tidenes målscorer i klubben. Var klubbens toppscorer i fire sesonger, da er det bare Arnt Sivertsen som er bedre. I 2011 scoret han hele 26 mål, noe kun fire spillere har overgått. I noen kamper var han ustoppelig, han scoret seks mål i en treningskamp mot Mastra i 2012 og alle fem målene i seriekampen mot Bjerkreim i 2007. Flyttet hjem til Ølen sommeren 2012 og holder det ennå gående både for A- og B-laget der. Er banksjef i hjembygda og er kjent for å dele ut penger til frivilligheten. Driver også familiens bakeri som har vært et yndet turistmål for mang en vaulensupporter på tur.
Vaulenfamilen hadde et hyggelig gjensyn med "Bolla" da han sommeren 2020 besøkte en B-lagstrening. Manna fyller 40 år i oktober og er også trener for sine barn i Ølen.

Erik Bård Bråtveit er i en rekke av spillere Vaulen har hatt fra Suldal. Startet karrieren i den lille bygda Nesflaten, som kanskje har fylkets mest idylliske bane? Den hurtige angriperen kom fra Suldal sommeren 2011, men konkurransen var stor og han ble også prøvd i en rekke posisjoner. Det ble 19 kamper før han sommeren 2012 dro videre til legestudier i Bergen. 90-modellen har ingen videre historikk inne på fotball.no og er nå fastlege i Sortland.


Magnus Kartevold var stortalent på kretslaget sammen med tvillingbror Jonas. Fikk sin A-lagsdebut i 2008 og spilte fast i 2009 og 2010 før han dro videre til legestudier i den største polske byen, Krakow. Det sportslige høydepunktet var muligens da Vaulen vant 4-1 på Viking stadion, over et Viking 2-lag som hadde med seg Valon Berisha, Yann-Erik de Lanlay og Tommy Høiland med flere! Tilbake i Vaulen på B-laget i 2019 hjalp han til på en A-kamp under Jarle Eike og Stian Refvik. Trener fast på B-laget når han ikke jobber kveld. Faren Tor Kartevold var en av bidragsyterne bak det meget gode 90-kullet som fostret så mange gode spillere som i dag danner kjernen på B-laget.

Sven Ole Høvring fra Kopervik var en herlig type i miljøet. Kom til oss sommeren 2009 og hadde da vært kaptein på KILs G19-lag, samt spilt kamper for Kopervik 2 på seniornivå. Midtbanespilleren fikk 59 kamper og 6 mål fra 2009 til 2012. Den ihuga Derby County-supporteren fikk faktisk 15 minutter og ett mål for Derby U18 under en fotballtur. Forlot Vaulen på høstparten 2012 for å studere i England, tilfeldigvis i nærheten av Pride Park... Scoret ikke mange mål, men var kjent for sine utrolig feiringer. I sin avskjedskamp kom han inn og scoret 5-0-målet mot Austrått til ellevill jubel.
Sveno kom tilbake til Kopervik i 2014 og har spilt for Kopervik 2 der, han skulle også få sin etterlengtede førstelagsdebut i 2014. Spiller ikke lenger selv, men var daglig leder i Vedavåg Karmøy i tre år og trente også juniorlaget til Kopervik. En av bidragsyterne bak fotballkoppmuseumet i Kopervik(!) Hadde også en minnerik TV-opptreden på TV2 som ekspert for en Derby-kamp.
Faren Marthon er kjent for sitt gode arbeid for kretsen gjennom en rekke år.

Danny Pinho var en amerikaner som i 2009 ble kåret til lokalfotballens beste keeper. Hadde spilt for SIF og Hinna da han kom til Vaulen i 2012 via Kjetil Hundhammer. Det ble med en sesong og totalt 14 kamper, hvor 9 var i serien. 81-modellen fra Cliffwood Beach i New Jersey bor ennå i Stavanger, men la hanskene på hylla etter sesongen i Vaulen.

Øyvind Løkling var en midtbanespiller som hadde spilt for Hundvåg og Buøy før han ble hentet av Hundhammer i Hinna. Var kaptein og nøkkelspiller hos naboen i sør, men pådro seg en alvorlig kneskade i cupmøtet med nettopp Vaulen våren 2011. Ble hentet av Vaulen foran 2012-sesongen, men han ville trenge lang tid til opptrening. Rakk de to siste seriekampene den sesongen, samt KM-sluttspillet. Fulgte hjertet tilbake til Hundvåg i 2013 hvor han spilte fast i 3. divisjon sammen med broren Lars. 83-modellen trappet så ned, men hadde noen rekruttkamper for Vardeneset i 2016 før det var stopp.

Kjetil Thulin spilte på A-laget til Viking i 2003 og ble da målt til å være Tippeligaens kjappeste spiss! Fire mål på ni A-kamper i Viking lar seg høre. Da han spilte for Vaulen i 2012 hadde han blitt 34-35 år og hadde kun spilt på hobbynivå for Sandnes Ulf 3 de senere år. Kjetil Hundhammer kjente han fra tiden i Randaberg, men spissen var også innom storsatsningen i SIF. Thulin fikk ni kamper og ett mål i opprykksesongen, men la opp etter sesongen. En kjent eiendomsmegler som i en periode preget reklameboards over hele byen.

Torstein Soma var spillende keepertrener i 2012-sesongen. Rutinert spiller med fortid i Buøy og Vidar, men også som keepertrener i Brodd og Hinna. Nøyde seg med en NM-kamp for Vaulen. Var også politi med turnusstilling, så tiden strakk ikke helt til. Dukket ofte opp på kamper i patruljebil, noe som la en nervøs stemning over Vaulenbanen... Fikk en landskamp for Norge G18 i 1994 da man slo Nord Irland 3-0. Spilte her sammen med profiler som Steinar Pedersen, Ronny Deila, Karl Oskar Fjørtoft og Trond Andersen.


Christer Husvæg stod bak kanskje en av de mest overraskende overgangene i lokalfotballen da han kom fra Vardeneset? Der var han jo i adelen over flest kamper og han var lagkamerat med flere kompiser inkludert unikumet Richard Enge. Christer fikk 64 kamper og 9 mål fra 2010 til 2012. Tråkket til i duellene og pådro seg en kneskade tidlig i sin vaulenperiode. Christer var en hurtig kantspiller av den gamle gode sorten. La opp etter 2012-sesongen grunnet familieprioriteringer, men har spilt rekruttfotball for VBK siden. Er i trenerteamet til sønnen i Vardeneset og er bankmann.

Eivind Staurland var en av de siste "overlevende" fra tidlig 00-tall da han ga seg i 2012. Debuterte nemlig i 2004 og fikk hele 199 kamper før han ga seg. 82-modellen var en defensiv midtbanespiller som avsluttet karrieren som stopper. Gikk sine barnsbein i Årdal hvor han ofte stod i mål som ung. Fikk 150 kamper der før han gikk til Staal i 2003. Da Bryne kom på besøk til Årdal i Rogalandscupen var han helt umulig å score på som keeper og Brynes trener Kenneth Rosén inviterte Staurland på prøvespill momentant! På tampen av karrieren var det mye jobbing offshore og "offshore-saksa" ble et begrep da han kom susende litt for sent inn i taklinger! Hadde en sesong i Jarl før han var tilbake på C-laget. Her holder han mer enn nivået og 39 mål på 43 kamper lar seg høre. Er ennå en del av rekruttgruppa, men har knapt vært å sett på treningsfeltet siden C-lagets KM-gull i 2019.

Knut Christian Berg var en driblefant, som helst ville gå under navnet "Da Silva". Oslogutt med erfaring fra 3. divisjon med Kolbotn og Holmlia, men ankom Vaulen via Finnøy i 2012. Offensiv kantspiller som var glad i å drible. Fikk 10 kamper og 2 mål før han meldte overgang til Havørn. Hadde også en sesong i 5. divisjon for Paradis før han ga seg for noen år siden.


Stian Falnes hadde vel klubbens tyngste skudd? Gullsmeden var en av disse spillerne som var blant de beste på trening, men som slet litt med å få det ut i kamp. Var lagkamerat med Jone Samuelsen i Sunde på aldersbestemt. Den hårfagre 84-modellen var bosatt i Hillevåg og kom til Vaulen fra nettopp Sunde i 2008 etter å ha scoret mål i debuten som prøvespiller. Fra 2008 til 2012 ble det hele 141 kamper og 11 mål for Stian som likte seg best på kanten. Endre Tangen trente han i Vaulen og hentet han tilbake da han overtok SK Jarl. Hurtigtoget holdt det gående for bruntrøyene frem til 2019, men synes å ha gitt seg nå?

Trym Berg Øvrebø var et lokalt talent fra 93-kullet som spilte aldersbestemt for både Vaulen og Hinna. Fikk sin A-debut i 3. divisjon for Hinna i 2012. Lett og kvikk med bra teknikk. Hentet av Hundhammer foran 2013-sesongen og fikk fem treningskamper, men bare en var fra start slik at han returnerte til Hinna. Her blomstret han til og var en meget habil spiller for laget som ble trent av faren Jørn Øvrebø. Trym hadde så en lang pause fra fotballen før han i 2019 debuterte for Bardufoss 2, en klubb han ennå står registrert i.

Harald Nedreskår var regnet som den beste spilleren på Jarl i divisjonene under Vaulen. Harald hadde tidligere også prøvde seg på et høyere nivå for Buøy. Kom til Vaulen via datidens assistenttrener, Svein Øksnevad, som hadde trent han og brukt han som assistent. Krølltoppen var en hardtarbeidene sentral midtbanespiller, men med sterk konkurranse på de plassene ble det kun 16 kamper og 2 mål på to sesonger.
Harald er 85-modell og har drøssevis med kamper på Jarlabanen, hadde kamper for dem pre-korona.

Espen Nilsen Gjøsund fikk sin A-debut allerede som 15-åring i 2010. 94-modellen hadde også spilt aldersbestemt for Hinna. Espen fikk spille blant annet NM-kampen mot FKH og kan dermed pårope seg å ha spilt mot Are Søderlund! Liten teknisk midtbanespiller som ønsket å utvikle seg for Vidar G19 før han var tilbake året etter. Totalt ble det 25 kamper og 2 mål for Espen som siden hadde et par sesonger for SK Jarl. Dro siden til Arizona for studier.


David Berg var med på hele Randabergs suksess oppover i divisjonssystemet. Boks til boks-spiller med et voldsomt driv som ankom i januar 2012 og var blant våre beste spillere den sesongen. Før han dro videre til Vardeneset sommeren 2013, rakk han totalt 30 kamper og 4 mål. Holder det ennå gående for Våganes i 6. divisjon hvor han er lagkamerat med Marius Fossmark. David Berg var spilleren som først ble sparket ned på Lura stadion da dommeren ble dyttet overende av samme Lura-spiller i en episode som nådde avisene i 2012.


Are Sander Meling var en storvokst spiss for Vaulen fra 2007 til han la opp i 2013. Bremnesgutten var i A-stallen til FK Haugesund da de var i Eliteserien i 1998. Da Are flyttet til Stavanger gjorde han seg bemerket hos Hundvåg og Vidar. I SIF ble han trent av Ole Søyland som siden skulle trene han i Vaulen. Gikk til Randaberg i 2006 hvor han pådro seg en alvorlig skade. Alle trodde han hadde lagt opp da han uanmeldt dukket opp på en vaulentrening våren 2007 og spurte om han kunne få være med... En møtende spiss på 190 cm og 100 kilo muskler som var svært god på hodet. 144 A-kamper og 58 mål står det respekt av. Da han ble toppscorer i 2008 med 26 mål var det kun Inge Martin Hinna, Tord Løberg, Arnt Sivertsen og Trygve Imsland som hadde overgått han med antall mål per sesong. 78-modellen startet opp "Smiaa" sammen med samboeren og har høstet positiv omtale i avisene for sin virksomhet.


Boye Christiansen var en talentfull ungutt som spilte collegefotball, men tilbragte to somre for Vaulen og fikk totalt 6 kamper. Var talent i Sandnes Ulf hvor han fikk rekruttkamper etter å ha imponert på juniorlaget. Sønnen til Tore Christiansen tok over lederansvaret for familiebedriften SFF og har ikke hatt tid til så mye fotball de siste årene. Vaulen fikk nyte godt av å ha familien Christiansen på teamet da de etter opprykket i 2012 fikk sitte på VIP-tribunen under en Oilerskamp!

Halil Husic fra Sand var regnet som et av de største talentene i nordfylket. Et røket korsbånd ødela nok noe av potensialet for 88-modellen, men kreativiteten og et høyt balltempo gjorde han til noe spesielt. Kom til Vaulen fra Suldal i 2011 og fikk 46 kamper og 4 mål frem til han dro til studier i 2013. Leverte aldri en svak kamp for Vaulen enten som kant eller back, men var mye skadet. Gikk politiskolen på østlandet.

Steffen Holm var keeper med aner fra Vaulen, da man hentet han fra Lura. Svein Øksnevad kjente til han fra Jarl, Steffen hadde også vært i Forus & Gausel og Hinna. Spilte stort sett fast for Vaulen i 2012 og 2013, men var ute med to lengre skadeavbrekk. Totalt ble det 45 kamper før han dro tilbake til Lura i 2014. Fikk siden kamper for Sandved i 5. divisjon før han i 2016 trappet ned og koste seg som målfarlig utespiller for Sola 4 i 7er-ligaen.

Andreas Meier Strømme kom til Vaulen fra Hinna gjennom Hundhammer også han. Østlendingen med den svære manken var en av våre beste spillere i 2013 hvor han fikk totalt 30 kamper og 4 mål fra sentral midtbane. Det var nok til å få plass på "Folkets lag" som spilte kamp mot Viking på SR Bank Arena. Spilte også i den legendariske 5-4 seieren over Øystese som ble en klikkvinner på youtube. Andreas hadde spilt for Lyn og Korsvoll før han dro til Stavanger og da 89-modellen flyttet hjem igjen var det naturlig å ta opp tråden i Korsvoll. Her har han spilt stort sett for rekruttlagene, men så sent som i 2019 spilte han i 4. divisjon for førstelaget dems.
Jobber nå med TV og film som rekvisitør og lokasjonsmanager til store produksjoner.


Bård Ledaal var en herlig energisk spiss som ofret seg i alle dueller. Hadde sine "formative år" i Hinna hvor han også fikk noen A-kamper før han dro til Bergen for studier. I studietiden spilte han for Sandviken. Signerte for Vaulen via Tjensvoll sommeren 2013 og skulle ha en ellevill høstsesong med ekstreme 11 mål på 14 kamper. Bodde så et par år i Oslo hvor han spilte for Grüner, samt et gjestespill for Hinna. Tilbake i Stavanger hadde han noen flotte sesonger for Madla i 3. divisjon fra 2016 til 2018. Trappet ned med Tjensvoll i 2019, en klubb han ennå står i som 32-åring.

Fredrik Fossmark fra Hinna var et stortalent som fikk 17 kamper i Adeccoligaen for Sandnes Ulf i 2011. Var også innom Ålgård i Oddsen-ligaen da han dukket opp for Vaulen i 2013. Den offensive kantspiller med målteft fikk 28 kamper og 15 mål for de oransje i 3. divisjon. Sesongen etter var han tilbake i Hinna og var med på opprykk der i både 2015 og 2019. 88-modellen har nok mistet litt av sine unike fart og har faktisk også blitt benyttet som back i Hinna.

Eivind Ovedal var en eksplosiv spiller som kom fra Hinna i 2012. I sine to sesonger for Vaulen husker vi han for et ekstremt rykk og noen meget harde skudd. Med sin store fart kom han til en rekke sjanser, 17 mål på 35 kamper er mer enn godkjent! Var med på opprykket i 2012, samt cupeventyret i 2013 da man fikk Viking i 1. runde. Grillfestene i Vaulen var det kvalitet over i disse årene da han og faren Frode sponset med skotsk høylandsfe fra Oftedal Highlander Farm.
Selv om det var i Frøyland karrieren startet har Ovedal blitt en legende i Hinna. 86-modellen spilte ennå da laget rykket opp i 2019, men har nok slitt en del med skader de senere år.

Kevin Hodneland hadde en lang karriere bak seg som spiller i Randaberg, Havørn og Hinna da han ankom Vaulen i 2013. Kevin var fotballsmart og kunne spille overalt på banen. Var mest kant og spiss for Vaulen og fikk syv mål på 31 kamper. Etter tiden i Vaulen gjorde han comeback for Havørn i 2015. Pre-korona holdt han det ennå gående for Havørn i 2019, da han scoret 14 mål i 5. divisjon! Er nå 43 år, så får vi se om gjennomtrente Kevin snører på seg fotballskoa igjen også i 2021?


Mirza Krljez ble annonsert av Kjetil Hundhammer i januar 2013. Midtbanespilleren med de presise pasningene fikk sin sesong amputert av skader og endte på 10 kamper i Vaulen før han la opp. Spilte i Sandnes som ung, før han ble hentet til  juniorfotball i Bryne. Gikk siden til Vardeneset, hvor han tilbrakte største delen av karrieren. Var også innom Randaberg og Hinna. Han og faren var ivrige på å se kamper i lokalfotballen og kom på en rekke vaulenkamper også etter at Mirza la opp.

Arnt Ove Ivesdal startet karrieren i Bjerkreim allerede i 1993. Kom til EIK i 1997 og gjennom to opphold der fikk han over 400 kamper. Det var også her han startet trenerkarrieren. Var innom Bjerkreim og Ålgård i henholdsvis 2006 og 2007, men hadde fire nye sesonger bak seg i EIK da han ankom Vaulen. Ivesdal hadde nemlig flyttet til Sandnes og det var grunnet reiseavstanden han startet i Vaulen i 2012. Var opprinnelig midtbanespiller, men spilte mye som stopper i Vaulen. Var assistent for Kjetil Hundhammer før han etter 2013-sesongen ønsket å prøve seg som hovedtrener. Var "gaffer" for Hana fra 2014 til 2018 før han i 2019 tok over Bogafjell, hvor han ennå har sitt virke. 79-modellen spilte en rekke kamper også i 2019, så det er få som har flere kamper enn han i lokalfotballen!


Tom Arne Bø Pedersen fikk 196 kamper for Vaulen. Keeperen kom fra Vidar i 2002 og var førstevalg frem til 2007. Gjorde comeback i 2009, før han siden hjalp til ved behov. Har de ti siste årene kost seg som utespiller på både B- og C-laget hvor han har en rekke kamper. 141 mål på 127 kamper for C-laget forteller at han også er rimelig slepen ute på banen. Må stadig kjøpe større biler for å få plass til alle ungene.
Tommen stod i mål da Vaulen var nær ved å sjokke Viking i NM 2005, han var også en av seks vaulenspillere på et sammensatt Stavanger XI som møtte Randaberg i 2007.

Joakim Førland var en meget habil spiller i lokalfotballen med fortid i (hold pusten) Sola, Hundvåg, Sandnes Ulf, SIF, Havørn, Hinna, Brodd og Klepp! Mister Førland hadde egentlig lagt opp da han kom til Vaulen på sommeren 2013. På sitt halvår i Vaulen fikk han ti kamper. Han var ikke topptrent, men utrolig fotballsmart og kløktig i sin distribusjon av ballen. Jokke bodde utepå Jæren og vendte tilbake til Klepp før han plutselig dukket opp i Brodd i 2014. Avsluttet karrieren i Voll tilbake i 2016.

Henrik Eliassen var en pur ung back man fikk fra Vidar i 2013. Han hadde tidligere også prøvd seg i Viking. Det ble med kun tre kamper for Vaulen. Debuten kom borte mot Øystese da han kom inn i andre omgang og var nær et sjokkcomeback da Vaulen var nær ved å hente opp 4-3 til pause, bare for å tape 4-3. Hans eneste fulle kamp var i den legendariske treningskampen mot Hinna da Vaulen vant 7-3! 95-modellen har ingen registrert karriere på fotball.no etter tiden i Vaulen.

John Sanne var en hurtig kantspiller med fortid fra høyere nivå med Vidar og for pengesterke Randaberg. Han stod en tid også på lista til Viking over interessante lokale spillere. Sanne var blant de tre første signeringene til Kjetil Hundhammer som ble presentert i desember 2011. Kom da fra Tasta. 27 kamper og 5 mål i debutsesongen før han gikk til Sola. Returnerte fra Sola midtveis i 2013-sesongen og fikk 10 kamper og 1 mål til i sitt andre opphold. Forsvant samtidig som Kjetil Hundhammer ga seg og spilte 2014-sesongen for Tasta før han ga seg med aktiv fotball. Storebror Tom spilte for både Viking og Brann.

Steffen Lyse kom fra Sola i 2013 og skulle få 25 kamper den sesongen. Hurtig og slepen venstreback fra Sunde som spilte en rekke sesonger i Havørn og Randaberg. Gikk siden til Sandved hvor han også var trener. Hadde spilt i de lavere divisjoner for Sola rekrutt da han dukket opp i trenerteamet til Madla sammen med Ojan Bijan og Lasse Ihle. Sist sett i trenerteamet til Austrått i 2019. Broren Glenn Lyse vant Idol og skulle senere ha stor suksess med Stavangerkameratene.