Tap for Juniorlaget
(24.08.16) Juniorene gikk på sesongens tredje tap etter en sjansefattig kamp mot Brodd på onsdag. Første omgang var jevnspilt og uten store målsjanser for noen av lagene. Andre omgang startet på samme måten men etterhvert tok Vaulenguttene noe av initiativet og presset Storhaugbuene litt bakover.
Det så ut til å ende målløst inntil det gjensto ni minutter. Da snappet Espen Sivertsen opp en svak klarering av Broddforsvaret og satt kontrollert ballen i mål bak en utmanøvrert keeper.
Jubelen hadde knapt lagt seg før det igjen var balanse i regnskapet. Guttene mistet fokus og Brodd slapp gjennom på venstrekanten og satt ballen i mål utenfor rekkevidden til reservekeeper Jens Tyvold som passet Vaulenburet i Harald Mos fravær.
De siste minuttene var preget av høyt tempo om mye balltap for begge lagene inntil dommeren av grunner det var vanskelig å forstå blåste straffespark i favør av Brodd i kampens siste minutt. Straffen ble satt i mål og sluttresultatet ble 1-2. Et surt tap som gjør det vanskelig for Juniorene i tabelltoppen fremover.