Debuterte med seier
(24.09.06) Vaulens nystartede damelag vant sin debutkamp 20-15 mot Kåsen 2. Lagleder Trine Moen scoret det første målet til noe damelag i Vaulen IL's historie. Hun har sendt oss referat.
Heia Vaulen :)
I dag starta serien vår, må me håndå på hjerta innrømma at det kitla i magen i det dommeren blåste i gang kampen. Me stilte me et kraftig redusert lag, begge keeprane våre satt på tribunen p.g.a at overganger ikke e heilt i orden.
Strekspellaren vår Lene Vagle hva i sin ungdom ein lovande keeper, itte litt overtalling så fekk me hu te å vokta buret. Me fekk klar beskjed om at all oppvarming av hu sko skje fra midten av banen, måtte bare glemma å skyda fra kantane. Må sei det sånn; Lene du gjor ein goe figur, samtidig som du hva sårt savna både i midtforsvar og på streken.
Kampen starta bra, me leda vell 8-1. Det såg faktisk ganske så lovande ud :) Ein ting så e viktigt e jo å spela kampen fult ud, kampen vare jo tross alt ikke bare i 10 min. Kåsen henta seg inn, men me gjekk te pause me ein 5-6 målsledelse. Itte pausen så sko me tro me hva utkvilte og hadde fått pusten igjen, blei møje rod, lette feil og lette mål for det andra laget.. Litt ud i 2 omgang så såg eg ganske mørkt på det, Kåsen kom bare nærmere og nærmer. Greit å laga litt spenning for tilskuerne, men det får ver måde på. I ein liden periode så leda me kun me 1 mål. Klarte å henta oss inn igjen og vant fortjent me 5 mål. Siri fekk ein Oscar for sin innsats i sluttminuttene der hu klarte å fiksa straffe og utvisning på Kåsen sin kantspellar. Du ska leida lenge for å finna et så bra hyl og samtidig ein så dårlige og lettlurte dommerduo.
Vaulen: Lene Vagle, Siri Forgaard, Mari Forgaard, Kamilla Gabrielsen, Gro Lundamo, Hilde Hope, Eirin Næss, Marit Søndenaa, Trine Moen.
Bra jobba jenter!!!
Vil samtidig takka vår flotte heiagjeng, dokkor e flinke.
Trine
VAULENS NYE LAG: Håndballjentene i flotte oransje drakter! Coach er Terje Larsen.
Forøvrig topper Vaulenlagene hver sin divisjon. Herrene slo for en uke siden SIF sitt A-lag, med Michael Hald og Frank Blaker i spissen, med 36-30.