MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POSTG16 avslutter sesongen på tabelltopp
(25.10.13) Vaulen Beachboys gir deg eksklusivt intervju med serievinnerne på G-16.
Det er Sverre Mo som rapporterer.
GJØR SOM G16: Fortell om laget ditt på webmaster@vaulen.com.
Klubbens G98-kull har hatt et lag i 2. divisjon og et 7-er lag på nivå 1 i årets sesong. 7-er laget avsluttet med et knepent 2-3 tap hjemme mot Årdal på torsdag og endte på en 7. plass i serien. Sesongavslutningen for 7-er gjengen ble markert med musserende forfriskninger i garderoben etter kampen. Laget har også deltatt i Regy cup i Haugesund tidligere i høst.

11-er laget har hatt en jevn progresjon gjennom hele sesongen og avsluttet i går med å slå erkerivalen Hinna 3 med 8 mål på en regntung og forblåst Hinna stadion. Sluttresultatet 8-0 førte laget til tabelltoppen, og med mindre Brodd slår Staal med 16 mål neste onsdag er Vaulen vinner av 2. divisjon avd 1. Vi møtte laget i garderoben etter kampen og fikk noen ord med guttene.

"Dette lover bra for kommende sesong," sier Mathias Rye, som har puttet mange mål i høstsesongen, men som ikke kom på scoringslisten mot Hinna. "Vi har hatt en positiv utvikling og forsvarspillet vårt er bunnsolid," legger han til. I bakgrunnen står midtbaneankeret Henrik Lauvsnes og nikker samtykkende mens han retter på sveisen. Han ble notert med en scoring i dag og er fornøyd med resultatet.

"Vi er det laget i serien som har sluppet inn færrest mål i år," skyter forsvarspilleren Espen Sivertsen. "Vi jobber veldig bra bakover og vi har en sisteskanse som er svært pålitelig." Espen sikter til keeperen Harald Mo, som har vært solid gjennom hele sesongen. Kun 15 mål har han plukket ut av nettet i løpet av de 17 seriekampene laget har spilt.

Laget startet sesongen med å delta i Nørhalne cup i Danmark i Himmelfartshelgen. En lang week-end med spennende matching mot lag fra Tyskland, Sverige og Danmark. 

Laget reiser til Haugesund kommende helg for å delta i Haugesund Sparebank cup.