MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Er vennskapsklubb veien å gå?
(25.11.13) Vaulen Beachboys-redaksjonen ser stadig etter nye måter å forbedre klubben på.
Verden blir stadig mindre og å ha internasjonale kontakter er veien å gå!
Om Vaulen noen gang skal få en vennskapsklubb i England er muligens Concord Rangers i Skrill South den mest passende? Hvorfor spør du, vel likheten skal vise seg å være slående.
LIKE BARN LEKER BEST: Selv i logoen ser man paralleller til Vaulen med en ball som det sentrale objektet.

Concord Rangers er kanskje ikke den mest kjente klubben i England, men med kallenavnet "The Beach Boys" så snakker vi om Vaulens tvillingklubb på balløya!

Den fremgangsrike klubben ble stiftet i 1967 og har gradvis kravlet oppover i divisjonene. Nå spiller dem på nivå seks for første gang, på det samme nivået som man finner gamle storklubber som Stockport og Oxford. Fortiden ligger man på 15. plass, man var også nær å nå første runde i FA-cupen, men ble hindret av Edgar Davids Barnet i siste kvalifiseringsrunde.


Concord Rangers har altså samme kallenavn som Vaulen, men måten klubben ble startet opp på er også skremmende lik Vaulen sin.

Det var nemlig noen gutter i Essex som i 1966 spilte kameratfotball nede ved Concord Beach på Canvey Island, dermed tok dem kallenavnet The Beach Boys.

Til sammenligning startet man også i Vaulen med å spille på gresset nede ved Vaulen badeplass rett før krigen. Vårt kallenavn kom derimot først i 2000 da nettsiden ble startet.

Les mer om Concord Rangers F.C på wikipedia eller besøk deres offisielle nettside her.


ENNÅ IKKE OVERBEVIST? Concord Rangers hjemmebane er omringet av trær, helt likt som på Vaulenbanen.