MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Cybas har signert for Vaulen
(26.06.20) Vaulen har signert litaueren Kestutis Cybas, som i 2010 fikk fem innhopp i A Lyga for Kruoja Pakruojis som 19-åring.
29-åringen blir dermed A-lagets tredje spiller som er fra Litauen, fra før har man jo Audrius Mirauskas og Edvardas Kupsys.

Dukket opp på feltet
Cybas bor i Sandnes og skal ha dukket opp på treningsfeltet for et par uker siden. Overgangspapirene er nå godkjent av forbundet og han er spilleklar. Han skal tidligere ha spilt spiss, men er nå å finne på midtbanen.

Kestutis Cybas er født sent på året i 1990, 30. desember, og ble dermed født i gamle Sovjetunionen som skulle løses opp ett år senere.

Et raskt google-søk sier at han er 172 cm høy, men han tar det igjen på fysikken da han i 2018 deltok i Fitness-NM.

Vaulen med litausk preg
Audrius Mirauskas (33) sin karriere er rimelig lik Kestutis, da han også fikk fem innhopp i den litauske toppserien. I 2006 skulle han få fem kamper for Atlantas Klaipeda som spiss.

Edvardas Kupsys (17) har spilt aldersbestemt for Vaulen noen sesonger og er denne sesongen innlemmet i A-troppen. Stopperen skal ha tatt store steg denne sesongen og er en spiller å se opp for.


DREV EGENTRENING: Edvardas Kupsys hospiterte forrige sesong for Sandnes Ulf. Han fikk sin A-lagsdebut for Vaulen i Pol-turneringen 2019. Sammen med Vegard Føyen og Martin Wathne representerer Edvardas 2003-kullet i Vaulen. Under tirsdagens B-lagstrening drev han egentrening sammen med lagkameraten Samir Habibi.