Priskveld for A-laget
(26.11.17) Lørdag hadde A-laget årsavslutning med en solid botfest som startet allerede klokken 13.00.
I den forbindelse hadde man noen kåringer som hadde blitt stemt frem av spillerne selv i forkant.
Stian Refvik holdt styr på stemmene i fire kategorier: Årets kjeks, Årets mål, Årets Unge spiller og Årets spiller.

ÅRETS ØYEBLIKK? Straff for tap i oppvarming var å ta selfie med Øyvind Jacobsen. Kanskje ingen pris, men et bilde på en artig sesong hvor alt kunne skje.

ÅRETS KJEKS
Daniel Vatland

I denne kategorien var det ikke snakk om hvem som hadde spist mest kjeks, men hvem som hadde en lei tendens til å bli skadd. Den som fikk den tvilsomme æren og ble kåret til Årets kjeks var Daniel Vatland!
Daniel fikk kun syv kamper gjennom sesongen og gikk stort sett skadd mellom dem. En kamp i februar, en i april, ett minutt i mai, to kamper i juni og to kamper i august ble fasit før han tok vinterpause...

ÅRETS MÅL
Ole Wick Henriksen

Ingen keepere forventer skudd når ballen er ti meter inne på motsatt banehalvdel. Eller det er før de har spilt mot Vaulens Ole Wick Henriksen som fra 60 meter skåret årets mål i 4-1 seieren mot Austrått.

ÅRETS UNGE SPILLER
Endre Lien

Endre debuterte for A-laget da han fortsatt gikk på ungdomsskolen! Det er veldig sterkt for keepere som vel ikke peaker før de er 30-33 år gamle?
Med 173 cm er han relativt lav til å være keeper, men tar det igjen med å være uredd. Slipper å kjøpe julepresang til mor da han to ganger ble BB og vant massasje til henne hos Kleibergen på Vaulen kiropraktorklinikk.

SPILLERNES SPILLER
Alexander Surdal Nilsen

Alexander var stødigheten selv da han i sin defensive midtbanerolle demmet opp for Vaulen som gikk til midten av juni uten tap. Kun 11 baklengs på de første 10 kampene for et lag hvor halvparten av spillerne kom fra et mediokert juniorlag i 2. divisjon. Scorer også 7 mål som DM for et lag som til slutt holdt på å rykke ned da spillerne forduftet gjennom sommeren og man måtte skrape inn 45-åringer og bedriftsfotballhelter!
Kronet det hele med å berge plassen for Vaulen ni minutter på overtid med en stupheading til 2-1 borte mot Avaldsnes.