MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Bra timing på omleggingen for Vaulen?
(28.02.16) På helgens fotballting ble det kjent at en ny serieomlegging medfører at 3. divisjon halveres etter årets sesong. Samtidig vil verken Vaulen eller noen andre lag rykke oppover fra 4. divisjon i 2016.
ARVESØLVET? Kyllingrekka her representert med Olav Hovstad får muligens en riktigere sportslig progresjon etter serieomleggingen?
Det behøver allikevel ikke å være negativt for strandguttene; da et massenedrykk fra 3. divisjon vil skape en sportslig bra 4. divisjon i 2017. Det forutsetter dog at man havner i toppen av 4. divisjon i år, her blir det nemlig forskyvninger nedover. Det som er positivt er at man utvider fra atten til tjuefire avdelinger, kretsene sør for Troms vil ettersigende også øke antall lag i avdelingene til fjorten lag..
Vaulen er som kjent inne i et generasjonsskifte. I år satser man også tungt på egne talenter hvor seks 17-åringer har fått mye spilletid i vinter.
Det er også et svært ungt lag generelt. Bare hør her - åtte av tjue spillere er tenåringer og atten av tjue spillere er født på nittitallet!