(28.03.14) Stian Lima har sendt oss referat fra sesongens to siste kamper for håndballgutta.
Vaulen tok bronse i årets sesong.
Referat fra samtlige kamper denne sesongen finner man her!
Vaulen - Sola 33-27 (13-12)

Vaulen tok i mot tabelljumbo Sola "hjemme" i Åsenhallen på Sola onsdag kveld. Kampen var utsatt siden Sola ikke kunne stille lag sist helg. Vaulen trengte kun 1 poeng for å sikre bronsen i årets 4 divisjon, og selv om det var litt spenning i kampen så skulle bronsen hjem til Vaulen!

Vaulen tok tidlig kommandoen i kampen og ledet med 3-4 mål i store deler av første omgangen, men Sola klarte å tette luken etter sløvt forsvarsspill av de oransje. Har vært en lang sesong og det kunne vi merke i energien i laget. Ellers var det til tider dårlig stemning mellom lagene og dommerne hadde flere kommentarer som ikke akkurat bedret humøret på banen!

Til pause stod det 13-12 og coach Særvoll brukte pausen godt til å få Vaulenspillerene til å gjøre de rette arbeidsoppgavene.

Sola hadde spesielt en spiller som skilte seg ut, Remi Hagen hadde hele 11 mål, men etterhvert når midtforsvaret fikk taket på han så begynte kontringene å komme og Vaulen dro i fra igjen tidlig ut i den andre omgangen. Vaulen vant til slutt med 5 mål og bronsen var sikret!

Kampen store snakkis var Kjetil Nilsen. Kjetil som har hadde et målsnitt på over 5 til nå i år hadde store problemer med å sette ballen i mål denne kvelden. Selv alene med keeper så gikk ballene flere meter utenfor, men han fant fort ut at det var bedre å være nest sist på ballen. Så da fikk han kallenavnet "Assistkongen"! Helt på tampen av kampen så klarte han å lure inn to baller i mål til stor jubel blant lagkompisene.

Nå tar håndballaget en fortjent pause fram til høsten. Ryktene sier at første signering til neste sesong allerede er på plass. Tor Are Førland har meldt sin interesse i å melde overgang til Vaulen etter en tid i utlandet. Hva skjer med Morten Skogen og Kjetil Strand, er det bare løse rykter??