Nytt tap: Buøy JR 3-1 Vaulen JR
(31.08.16) Buøy tok ledelsen da det gjensto femten minutter av første omgang etter innlegg fra venstre som ble headet i mål.
En omgang som var  jevnspilt og uten de helt store prestasjonene,  men der Vaulen nok hadde de største målsjansene, bl.a. stolpeskudd fra Mohammed etter 25 minutter.

SURT TAP: Kampfakta fra kampen kommer her!
Etter timen var det igjen balanse i regnskapet etter at Henrik Lauvsnes på magisk vis satte inn et frispark fra 33 meter. Skuddet var hardt og lavt og touchet et Buøy-bein før det gikk inn ved stolperoten. En perle det vil bli snakket lenge om!'
Dette tente bortelaget og resten av kampen var det Vaulen som dominerte. Vi telte tre treff i treverket og flere klare målsjanser, men det ville seg ikke for rekruttene. Presset mot Buøy målet var stort og i iveren etter å avgjøre kampen ble Vaulenguttene litt for offensive. I  kampens 86 minutt kontret Buøy inn et mål fra venstrekanten  og to minutter senere fastsatte hjemmelaget sluttresultatet til 3-1.
Dette tapet var hardere å svelge enn Brodd kampen sist uke. Neste uke kommer Staal til Vaulenbanen og da må det sankes poeng!