MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Har spilt sin siste kamp - for nå
(31.08.19) En trist Idar Røed Randeberg måtte før helgen melde at han nok har spilt sin siste kamp for Vaulen i denne omgang.
Stopperen som var kaptein i vårsesongen tross sin unge alder er som kjent i militæret.
Rekruttperioden i Madlaleiren går mot en ende. Neste uke skal han til Evjemoen på en øvelse før han på torsdag klokken 12:00 reiser til Trondheim.
"Jeg har kost meg veldig etter at jeg kom til Vaulen og ønsker dere masse lykke til resten av sesongen og neste," fortale Idar til trenerteamet.

Klarte å erstatte Tjaum
Idar er et ekte vaulenprodukt som opp igjennom har vært involvert på kretslag. Etter å ha herjet for samarbeidslaget Vaulen/SIF på aldersbestemt debuterte han for SIFs A-lag kun 15 år og 7 dager gammel. Viking fikk låne han til kamper i nasjonal serie, før Sandnes Ulf snappet han opp. Han vendte nesen tilbake til Vaulen og A-lagsspill i januar 2018. Her har han levert to gode sesonger. I debutsesongen som drivende god høyreback, mens han denne sesongen tok nye steg som stopper hvor han klarte å erstatte den antatt uerstattelige Fredrik Stray Tjaum.

Alle 2000-modellene inn i millen
Dermed har Vaulen i sommer mistet alle de tre 2000-modellene til militærtjenesten.

Erlend Høllen Sjøen, Sisco Mick og Idar Røed Randeberg blir ikke lette å erstatte?
"Ja, det er sant. Vi mistet en spiller i hvert ledd. En smart og god stopper, og ikke minst igangsetter av spillet i Idar. En innpisker i press- og duellspiller i Erlend, og en artist, hurtigtig og driblefant i Micky," forteller trener Jarle Eike til oss. "Men vi har mange spillere nå som ønsker å erstatte dem og som tar steg for steg hver treningsuke. Dette er en fin gruppe som bare vil bli bedre."

Foran neste sommer står forøvrig Vaulen foran en gigantisk utfordring. Med tolv 2001-modeller kan man risikere å miste halve troppen.