MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Oppdatering G00/G01
(12.04.16) Her følger en liten statusoppdatering fra SIF/Vaulen signert trener Øystein Randeberg.
UTTATT PÅ LANDSLAGET: Harald Nilsen Tangen.
Da er seriesesongen i gang for samarbeidslagene SIF/Vaulen G16 Elite og G15 Elite. Begge lagene har spilt to seriekamper og står begge med 6 poeng og full pott så langt.
Spillerne blir lagt merke til både lokalt og utenfor kretsens grenser. I går fikk Harald Nilsen Tangen beskjed om at han er tatt ut på G15 landslaget som skal på turnering til Italia/Østerrike nå i april. Motstanderlag er Japan, Mexico og Østerrike + sluttspill. Det blir noe annet enn seriekamp på Jørpeland. En stor gratulasjon til Harald! Viser at det er mulig for spillere i mindre klubber å gjøre seg gjeldende til og med på øverste nivå i Norge, og er en stor inspirasjon for resten av spillergruppen vår.
I tillegg var Idar Røed Randeberg i helgen med som hospitant for Viking (blant Norges aller beste 16-årslag) og spilte kamper på Aker Stadion i Molde mot Brann, Stabæk, Lillestrøm og Molde.
Det er veldig kjekt for oss som jobber tett med disse lagene at vi får frem spillere på disse nivåene og det lover godt for rekrutteringen fremover.

Mvh
Øystein Randeberg
Trener